15000 Ft felett ingyenes szállítás Budapesten! Rendelésfelvétel: 06 20 / 335 - 1010

FA EVŐESZKÖZÖK

kés,kanál,villa

SZÓRÓLAPTERVEZÉS

Kitünő grafikusok , kreatív munkák ! Több mint 1000 referencia Próbáld ki azután meglátod 4+4 szín nyomással a legolcsóbban

GYÁRTUNK BARNÁT !

1-2-3 szín nyomott pizzadobozok dobja fel cégét.. Pizza dobozok akár kasírozva tű éles képekkel !!!

GYÁRTUNK FEHÉRBEN

Ön dönt... 20 cm től egészen 70 cm ig

GYORS KISZOLGÁLÁS !

DÉZSMA VÖDÖR-ZSÍROS VÖDÖR-SAVANYÚS VÖDÖR

Írj nekünk: bluepackh@gmail.com | "Gondolj egy dobozra, nálunk van!"

Fenntartható fejlődés!

Felismertük: nem elegendő évről-évre egyre több és nagyobb horderejű projekteket megvalósítanunk, mindeközben felelősséggel tartozunk környezetünk megóvásáért, munkatársaink  egészségének megőrzésért.

Alapelvünk: munkáink minden elemét környezetbarát módon folytatjuk.

Célunk, hogy munkánk során megvalósítsuk az anyag-és energiatakarékosságot, a helyi erőforrások hasznosítását, a megújuló természeti erőforrások előtérbe helyezését, a hulladékképződés minimalizálását, a szennyeződések megelőzését és csökkentését, a mennyiségi szemlélet helyett a minőség ösztönzését és a természeti értékek tiszteletét és védelmét.

Kiemelten fontos számunkra a társadalmi felelősségvállalás, ezen belül is a környezetvédelem. 2015 februárjában elindítottuk saját ÖKOplusz termék programunkat Budapesten. Amely során csak és kizárólag környezetkímélő, lebomló csomagolást kínálunk. Ezzel próbáljuk meg felhívni a figyelmet minden meglévő és leendő partnerünknek a környezetvédelemre. (www.kornyezetkimelocsomagolas.hu)

Büszkék vagyunk szponzorációs tevékenységünkre, hiszen egyre több sportegyesület és sportesemény támogatására van lehetőségünk. Főszponzorként állunk a Polgár féle asztalitenisz csapat  mellett ,de támogatói vagyunk az Ürömi QUAD csapatnak is. Illetve minden évben több kisebb sportesemény megvalósuláshoz járulunk hozzá.

Folyamatosan keressük az új lehetőségeket, fejlesztjük eszközparkunkat és vezetünk be innovatív eljárásokat, annak érdekében, hogy minél kisebb ökológiai lábnyomot hagyjunk és minél többet adhassunk vissza társadalmunknak.  

 

A Lebomló csomagolás a jövő !

 Megszállottan hiszünk a fenntartható fejlődésben. Mit is jelent ez cégünk szempontjából?

Azt, hogy igyekszünk egyre lejjebb és lejjebb szorítani termékeink ökológiai lábnyomát.

Igyekszünk  csomagolásai megoldásainkat a lehető legfenntarthatóbban megoldani: edényeink és zacskóink 100%-ig lebomló anyagból készülnek! Nincs más dolgod, mint felhasználás után a kommunális szemetesbe dobni őket, így néhány hónap alatt lebomlanak majd a szeméttelepen.


Mi az a lebomló csomagoló anyag?

Az ASTM (Nemzetközi Szabványügyi Szervezet) így definiálja a biológiai úton lebomló műanyagokat: lebomló műanyag, amely esetében a bomlást a természetesen előforduló mikroorganizmusokkal, úgy mint baktériumokkal, gombákkal és algákkal való kölcsönhatás eredményezi.


Például:

Poharak: PLA -ból


Számos bioműanyag létezik már évtizedek óta, az egyik legismertebb és legígéretesebb a Politejsav = PLA, ez a az angol Polyactic acid rövidítése. A bioműanyagokat a hagyományos műanyagokkal ellentétben nem kőolajból állítják elő, hanem számos növényből. Legelterjedtebb a burgonya, a búza, vagy a kukorica felhasználása. Ezen anyagok használata egy fontos lépés abban, hogy áttérjünk a megújuló csomagolóanyagokra. A PLA-t az említett növények keményítőjéből biológiai úton nyerik két lépcsőben, először cukrot (dextrózt) állítanak elő, a második lépcsőben a cukrot tejsavvá alakítják. Az így előállított anyag a műanyaghoz hasonló tulajdonságokkal rendelkezik, átlátszó, vagy tejszerűen opálos. Leggyakrabban hulladékgyűjtő zsákok, eldobható edények, evőeszközök, menütálcák készülnek belőle. Gyakran használják élelmiszerek csomagolására, egyes helyeken pl. joghurtos pohár készül belőle.


Salátás doboz: cukornád rostból


A cukornádat a cukor előállításához apró darabokra törik, és kipréselik belőle a cukor szirupot. A visszamaradó rostot használják fel csomagolóanyagnak. A folyamat leegyszerűsítve: melegítés, őrlés, pépesítés és végső formába öntés. A cukornád rost csomagolóanyagként való alkalmazása egy kiváló megoldás a cukortermelés végtermékeként visszamaradó anyag hasznosítására. A kezelés és a kívánt formába öntés után a csomagolás hő- és vízálló, és a mikrót is bírja, ezért kiváló élelmiszerek dobozolására, de gyakran állítanak elő belőle eldobható tányérokat, tálcákat is.  A cukornád rost természetéből adódóan 100%-ig komposztálható.
 
From"pao.hu"

 

 Cimkefelhő: hazai termékek, import termékek, megbízhatóság, minőség, szállítás, bluepack express, toalettpapír, kéztörlő, kendő, takaró, higiénia adagoló, légfrissítő, tisztítószer, takarítóeszköz, gumikesztyű, műanyag pohár, papírpohár, habpohár, szívószál, koktélkeverő, evőeszköz, tányér, tál, elviteles doboz, salátás doboz, öntetes tégely, ételtároló doboz, hegeszthető edény, habdoboz, habtégely, habtálca, sushi doboz, party time műanyag, aluedény, alutálca, catering műanyag termék, snack suri, cocktail, sommelier, bio, pizza tányér, műanyag tálca, policarbonát pohár, törhetetlen tányér, háztartási eszköz, szalvéta, papírdoboz, papírtégely, papírtányér, papírtálca, pizzadoboz, tortadoboz, zacskó, tasak, csomagolópapír, pénztárgépszalag, nyomtatópapír, tasak, táska, zsák, fólia, fogvájó, pizza táska, távtartó, pizzakereszt, pizzaprogram